Loading cart contents...
Bekijk winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Meestgestelde vragen

Waar zijn de Senso- squares op gebaseerd?

De Senso- squares zijn gebaseerd op de visie van Emmi Pikler. Ze adviseert om kinderen passief speelgoed aan te bieden.  Dat is speelgoed dat niet op batterijen werkt. Het kan in principe wel rinkelen of knisperen. Maar dat word beschouwd als passief speelgoed.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor standaard verzending betaal je:

  • Nederland: €4,50 brievenbuspakketje
  • België: €8,99 pakketje

Wat is de levertijd?

Little Luck werkt met een kleine voorraad. Echter worden de meeste items op bestelling gemaakt. Omdat de Senso- squares hand gemaakt zijn kan de levertijd oplopen tot 2 weken. ( Afhankelijk van de drukte )

Zit er een track& trace code bij mijn bestelling, waarmee ik mijn pakketje kan volgen?

Ja, alle zendingen van Little Luck worden voorzien van een track&trace code. Deze code wordt bijgesloten in de orderbevestiging en is terug te vinden onder ‘Mijn Account’ wanneer je een account registreert.

Wij versturen onze items in brievenbuspakketten (binnen Nederland). Bestel je meerdere setjes Senso- squares dan word het verzonden als pakket.

Mag ik een bestelling ruilen of retour sturen?

Is het item wat je besteld hebt onverhoopt niet naar wens, of ben je van gedachten veranderd en zou je toch graag een ander item willen hebben? Dan mag je een item omruilen of retour sturen.

Wanneer je een setje hebt besteld welke zelf is samengesteld en dus afwijkt van de standaard set in de webshop, kan dit niet geruild of retour gestuurd worden.

Wanneer je iets wilt ruilen of retourneren kan er contact opgenomen worden via het contactformulier of via email: rowan@littleluck.nl.
Vermeld hier in je naam en het factuurnummer. Er wordt geen geld terug gegeven, maar je krijgt een tegoedbon die onbeperkt geldig is. Als je een item wilt ruilen kan je aangeven welk item je er voor in de plaats wilt ontvangen. Het nieuwe item zal naar je opgestuurd worden. verzendkosten en eventueel verschil in prijs zal verrekend worden).

Items dienen binnen 7 dagen retour gestuurd te worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zijn op eigen risico, wat betekent dat Little Luck niet verantwoordelijk is voor het zoekraken of beschadigen van retour gezonden items.

Wastips

Er wordt aangeraden om items met de hand te wassen. Laat de Senso- squares goed drogen op een handdoek.  Alles is handgemaakt, so handle with care!

Waar zijn de Senso- squares mee gevuld ?

Jute – Kersenpitten / Teddy- Wol / Wafel- Knisperfolie / Rib- Kempzaad / Gladde stof- Piepschuimballetjes